Qeveria Amerikane para muajit te shejte te ramazanit ka mare vendimin e madh.Ajo ka vendosur qe ne pjesen jug perendimore te Amerikes ku sipas statistikave te fundit numri i muslimaneve eshte i madh dhe gjithmon shkon duke u ritur eshte ne ritje.Qeveria mori vendim qe gjat muajit te ramazanit te lejoj thirjen e ezanit 3 her ne dit respektivisht ne mengjes pra ezanin e sabahut, eszanin e akshamit ose kohen kur duhet tre bejn iftrar dhe faljen e jacis.Shiko viden me poshte per me teper

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.