MashaALLAH/Video e një të riu që gjen një xhami të braktisur dhe është plot pluhur qe sihte braktisur vite me par , ne ate xhami gjen edhe Librin e Shejt Kur’anin i cili ishte i mbuluar me pluhur, kjo pamje tregon se ketu kishte kryer namaz nga ndonje person me heret dhe qe pretendohet se aj nuk jeton me. shikoni pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page