Kjo është e fuqishme. Myslimanët në NYC luten në naten e par te ramazanit duke fal teravin ne rruget e qytetit, kjo video tregon se si esht bllokuar edhe qaarkullimi i automjeteve, Iniciativa ishte mar nga disa te rij me leje te shtetit dhe kete gje e mikpriten shum Musliman dhe jomusliman, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page