Kjo video tregon nje voglush i cili mban ligjerata fetare ne xhamin e madhe te Mekes, ku prezent ishin mijra njerez dhe fjalimi i tij percjellet me shum vemendje, nga qe ky djalosh kishte nje talent te vecant dhe fjalet e tij ishin sikur flet ndonje dijetar me pervoj shum vjecare, me qe ne nuk mund te perkthejm ligjeraten, ater ju mundsojm qe ta shihni videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page