Se kafshet din te jene te organizuara kete e deshmojne shum kafshe sic jane bletet, uqit dhe te ngjajshme.Por kjo qe u pa ne kete qytet ishte mahnitese, ku u pane miliona pata te tubuara dhe te mir organizuara duke ecur ne mes te qyteti..shiko pamjet me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.