Pas kryerjes se namazit te Xhumas Presidenti Erdogan ndaloi automjetin e tij në rrugë, cili u përshëndet me një shfaqje dashurie nga qytetarët. tek sa qytetaret e pershendetin dhe bejn nga nje fotografi me te, një grua e moshuar përqafoi Presidentin Erdogan dhe u lut.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.