Luani kafsha e eger me e guximshme dhe me e dhunshme ne bot, por shiko cfar i ndodh pasi disa persona futin nje robot ne kafaz, veprimet e robotit e bejne qe luani te frigohet tejmase.Shpikesit thone se me ane te keti roboti ne te a rdhmen do te arin qe ti vakcinojne luanet gjithashtu dhe ti kapin ne rast kur ata jane ne natyr.Shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page