Lopa nga Portugalia qan nga frika pasi ndjen se do ta thernin, Kjo video tregon qe edhe kafsha(Lopa) e ndjen momentin e fundit , shikoni lotet e saj ne momentin e fundit dhe si reaguan edhe lopt e tjera … VIDEO

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page