Lopa me emrin PASHA eshe nen fokusin e tregut me nje pesh 1.5 ton, fiton cmimin e tregut ne Ankara, Sepse askush nuk mund te besoj peshen dhe cmimin e saj, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.