Historia interesante e lopes qe eshte e dashuruar pas muzikes.Pronari i saj gjdo dit mer instrumentin muzikor dhe ben muzik kurse lopa i afrohet gjdo dit per ta deshuar ate.Ai vendosi qe videon e tij ta shperndaj me ne.Shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.