Tek sa nje musliman degjonte kuran ne aotobusin e londres, Nje i udhtar me sa duket i fes krishtere duke i bertitur dhe duke eparandaluar qe te lexoj kuran, I K,rishter i thot qe kete qe ben ti nuk duhesh ta besh ne nje aotobus ku ka njerez krishter apo, Por ky i riu ka filmuar rastin gjat debatit te ashper me ate te krishter, Burri krishter i thot, qe ti duhesh te maresh leje nga un per privatsin time dhe per vendin tim, knflikti zgjat afer 5 minuta, degjo me vemendje nje reagim i muslimanit, aka te drejt dhe kush ka te drejt ne kete debat

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page