Koheve te fundit ka filluar qe ne shum vende ku nuk mbahet mend te kishte pasur uje te filloj te dale dhe e kunderta vendet me me se shumti uje qe i mban mend historia kan filluar te thahen. Nje gje e cuditshme ka ndodhur ne shkretetiren tuniziane ku nuk mbahet mend ndonjeher te kishe pasur uje.Shiko videon e pergaditur nga kanali Fakte interesante per te kuptuar per cka behet fjale

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page