E cila u kthye në rozë për shkak të baktereve artemia salina në Konya në vitet e mëparshme, u kthye në kafe këtë herë. Universiteti Selcuk i Fakultetit të Shkencave Shefi i Departamentit të Hidrobiologjisë Prof. Dr. Cengiz Akköz tha se rritja e sasisë së azotit-fosforit në liqen dhe ndryshimet në temperaturën e ujit shkaktuan një rritje të mikroorganizmave. Akköz deklaroi se ky përhapje shkaktoi gjithashtu një ndryshim në ngjyrë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page