Një nga dhitë me interesante dhe me te ralla qe ka ndodhur deri me tani, ne Turqi ndodh qe dhia sjell ne jet dy binjak ku njeri prej tyre lind pa qime ku ka nje pamje interesante qe e ben me te rall prej tjerave dhe ate e trajtojn si nje familje duke e veshur me pizhame dhe vin plot vitzitor per ta par ket dhi te vecant pa qime..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page