Sevinç Çelik, e cila mbeti shtatzënë për herë të dytë përmes rifertilizimit nga një vezë tjetër një muaj pasi mbeti shtatzënë, solli në jetë dy foshnja. Ngjarja, e cila u zhvillua për herë të parë në Turqi, hyri në historinë e mjekësisë si lindja e 12-të në botë.
Gjatë kontrolleve u konstatua se Sevinç Çelik mbeti shtatzënë për herë të dytë si pasojë e fekondimit të një veze tjetër. Çifti Celik, të tronditur nga lajmi që morën, morën në krahë foshnjat e tyre të quajtura Poyraz dhe Ayaz. video me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page