Një zjarr ka rënë në një fabrikë që prodhon bojë në Tuzla. Zjarrfikësit po i përgjigjen flakëve. Në ndërtesë ka edhe shpërthime të herëpashershme. Duke folur për NTV, shefi i Brigadës së Zjarrfikësve Albayrak tha se 7 persona kanë mbetur të plagosur dhe nuk ka asnjë lajm nga 3 punonjës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page