Një top i pashpërthyer që një familje amerikane gjeti në lartësitë e Golanit dhe e mori me vete “për ta mbajtur si kujtim” shkaktoi shqetësim në aeroportin Ben Gurion të Izraelit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.