Luani njihet si kafsha me e forte dhe kete nuk e diskuton askush.Por perderisa ata jan ne gjah shpesh ju ndodh qe te hasin ne veshtirsi pasi gjahi qe ata vendosin ta kapin shpeshher eshte i rezikshem.Shiko se cka i ndodh keti luani kur vendosi ta sulmoj kete gjirtafe…

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page