Një shalqi i zi japonez i prodhuar në qytetin Toma, ishulli Hokkaido, quhet shalqinj Densuke. Ato janë shumë të rralla dhe çdo vit ka më pak se njëqind. Shalqini Densuke konsiderohet shalqiri më i shtrenjtë në botë dhe mund të kushtojë një minimum prej 250 dollarë deri në 6,000 dollarë secili.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.