Edhe pse quhet miku më i mirë i njeriut, mund të klasifikohet në mesin e kafshëve që vrasin luanin me lehtësi! Qentë, përpara se të zbuteshin nga njerëzit, jetonin në natyrë, ku ujqërit ndajnë të njëjtën ADN dhe shkrirja gjenetike ndodhi midis qenve dhe ujqërve 20 deri në 40 mijë vjet më parë. Sot do t’ju flasim për mastifin tibetian, i cili quhet Luani i Qenve

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.