Kështu ruhet rrushi deri në 6 muaj në Afganistan. Kjo metodë e ruajtjes së ushqimit është kultivuar shekuj më parë dhe njihet si ‘Kanjna’.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page