Ky është plazhi më i lezetshëm ose me i rezikshem në botë. Plazhi Maho ndodhet direkt nën shtegun e Aeroportit Ndërkombëtar të Princeshës Juliana, një nga aeroportet më të vegjël ndërkombëtarë në botë. Përjetoni forcat e avionëve të një avioni që ngrihen vetëm 50 metra larg jush dhe pamjen e një aeroplani që zbret vetëm pak metra mbi plazh. Shikoni njerëzit dhe çantat e tyre të hidhen në plazh dhe në det. Këtë nuk mund ta përjetosh askund tjetër në botë. E mahnitshme

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.