Heroi që shpëtoi një vogëlushe pasi ajo u hodh nga një kamion nga një urë tha se nuk e mendoi dy herë të hidhej në ujë pas saj. Heroi, i identifikuar vetëm si Jonathan, foli të premten në një konferencë shtypi nga një stacion zjarrfikës në Maryland. Autoritetet e quajtën atë një “hero të përulur”. Jonathan fillimisht tha se donte të mbetej anonim, derisa e dinte me siguri se foshnja ishte mirë. Një nga të pranishmit e parë në vendngjarje tha për Inside Edition se i dha dorën heroit dhe e falënderoi.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.