Ky burr nga Norvegjia pas disa viteve konvertohet ne fen Islame pasi ne shoqerin e tij kishte pasur disa shok Musliman ku dhe qe ateher ka fillur qe te interesoj feja Islame dhe ka hulumtuar reth saj ku me ne fund arin qe ta pranoj fen Islame me plot emocione u prit nga hoxha dhe shoket e tij me disa keshilla mjaft te bukura sic eshte edhe feja Islame..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.