Qe nga filimi i luftes Ukrain-Rusi esht perfolur shum lufta e tret botrore, por asnjeri nuk e ka cekur qe si do te filloj dhe ku do te filloj lufta pas ukraines. por nje deklarat e fundit e gjenerali britanik eshte se Lufta e tretë botërore e pashmangshme,

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.