Nje rast i ralle eshte filmuar nga nje mjek per semundjet e kafsheve.Qeni ne fjal kishte nje tumor gjigant ne trupin e tij dhe sipopas mjekut ngjarje te tilla jane te ralla qe qent te ken tumore kaq te medha ne trupin e tyre.Shgiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.