Robet te cilet e ariten me qu ket din deri ne vendin ku pereodnon dilli dhe deri ku lind dielli, keto ekan pru islamin ketu. Halid ibn Izeidi aj qe ishte 94 vjecar aj qe djali i tij ekishte emrin ejup, I tha o djali jem sjellmi armet se po shkoj ne luft, O ti baba jem 94 vite ne shtratin e vdekjes e kerkon armen , po tha biri jem i dua armet me qu ne vendin ku duhet islamin me ja qu , Bizanteve polakeve, shqiptareve turqive e shum tj.. me jau qu te gjithve, per me teper shiko videon e shkurter ku flet i dijetari i ballkanit JAKUP ASIPI.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.