Vuajtje te medha te irakianeve pasi qe nje stuhi e madhe e reres ka rikthyer diten ne nat, veshtrisi te medha te frymemarjes dhe erresira te pafundme, Ndërsa fluturimet u pezulluan për shkak të stuhisë së rërës që përfshiu Irakun, më shumë se 600 njerëz në kryeqytetin Bagdad u shtruan në spital me ankesa për gulçim. shiko pamjet me posht

Stuhitë e pluhurit bllokojnë shikimin dhe e mbytin atë

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.