Këto janë bletë ,që udhëtojnë dhe ndalojnë vetëm 24 orë.
Mos u shqetësoni dhe shmangni afrimin, nuk do t’ju lëndojnë. Nëse dëshironi të ndihmoni, vendosni një pjatë të sheshtë ose tabaka me shumë pak ujë e sheqer – ata do të hanë, do të marrin energji dhe do të fluturojnë larg.
Ne të gjithë duhet të mbrojmë bletët migratore, ato janë sigurimi ynë i mbijetesës. 👉Nëse ato vdesin, ne do të vdesim mbas tyre ,pak më vonë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page