ZOTI krijues i gjithsis pa dyshim se gjithcka i takon ZOTIT cfar ka ne qiell dhe ne tok, Kjo video esht ebr virale ne rrjetet sociale ku nje zog vendosi te ndalon tek nje person kur aj reciton Kur’anin, ndikimi i kuranit esht i pergjithshem, shiko videon me posht

Kur edhe shpezët dëshmojn Fjalën e ZOTIT/ Reagim i cuditshem i një zogu në momentin që sheh…(VIDEO)

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page