Pas një groposje të thell në tok shfaqet një ari nëntoksor i cili kishte ngecur nje koh te hjat dhe ne momentin qe ariu del nga vrima, duket i hutuar duke.. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page