Një qen endacak ndoqi fëmijët që luanin në rrugë në lagjen Cizre. Fëmijët u strehuan në një apartament i frikësuar. Qeni që i ndoqi ata sulmoi 5-vjeçarin Elvin Bayar. Fëmija i lënduar në këmbë dhe në shpinë, pas mjekimit ka dalë nga spitali.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page