Nje vajz eshte kapur nga kamerat e siguris ku priste ne stacionin e metros, ne video shihet se vajza nuk ishte ne gjendje te mir ku per disa sekonda i bie te fiket dhe perplaset me metron nuke hyr edhe nen shinat e trenit/KUJDES PAMJET..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.