Megjithatë, jo të gjitha breshkat janë pacifiste! Në këtë skenë, një breshkë e madhe kërcitëse po luftonte me një gjarpër të guximshëm që vazhdonte ta godiste me sulme të shpejta. Kur gjarpri u përpoq të hynte në gojën e hapur të breshkës, ajo mbylli nofullat e saj dhe filloi ta mbyt me goditjet e saj te shpejta..Shikoni Videon meposht per meshum..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.