Një mësues zëvendësues erdhi në shpëtim në kohën e duhur. Videoja e sigurisë së shkollës tregon një të ri që po hante drekë në një kafene, duke shkuar drejt një mësuesi që monitoronte nxënësit e klasës. Mësuesja, Sadie Carwyle, tha se ajo e kuptoi menjëherë se çfarë po ndodhte. Ajo i dha Ryan Buckner manovrën e Heimlich dhe hoqi një copë ushqim nga fyti i tij. “Më në fund kur u projektua ushqimi, e ktheva dhe ngjyra iu kthye fytyrës dhe e dija se ishte mirë”, tha ajo për Inside Edition.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.