Në një dasmë , është hapur zjarr në ajër dhe zurnaisti i goditur nga plumbi ka humbur jetën. Në ato momente të regjistruara nga kamera e celularit, 40-vjeçari shihet duke ecur për pak kohë duke mbajtur gjoksin dhe më pas duke rënë në tokë. shiko me videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page