Disa kuaj janë më të rrezikshëm se të tjerët. Kuajt më të rrezikshëm janë ata që tregojnë agresion ndaj njerëzve. Kuajt agresivë ndaj njeriut janë të rrallë, por problemi është serioz.
Prandaj duhet pasur kujdes, keto jan disa shenja te agresionit: përfshijnë veshët e rrafshuar mbrapa, buzët e tërhequra, lëvizjet e shpejta të bishtit,përkulja e kokës,gërhitja dhe kërcënimet me shkelm.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.