Puna me kafshë të egra ka gjithmonë rreziqe të konsiderueshme, dhe aq më tepër kur këto kafshë janë grabitqarë. Por ka njerëz që bëjnë miq me grabitqarët, gjë që është si të ecësh në buzë të briskut, pasi askush nuk mund ta dijë kurrë se çfarë mendon kafsha e egër.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.