Kjo motër nga Tanzania shiti alkool si mjet jetese, por kur një nga duaat tona i dha asaj #Dawah dhe ajo e pranoi #Islamin si të vërtetën, asaj i kishte mbetur vetëm një mundësi me profesionin e saj, ajo duhej ta linte atë! Edhe pse ky ishte burimi i saj i vetëm i të ardhurave, mësoni se si Allahu (subhanehu ue teala) e bekoi atë me shumë mirsi te ksaj dunjaje..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.