Kjo esht vlogerja muslimane me e shuikuara ne gjith boten, kjo ka arrit te promovon mbulesen ndaj shum vajzave amerikane, Madje ajo thot se Këtë herë jemi në Dubai dhe u kërkova vajzave jo hixhabi të veshin hixhabin për herë të parë. Reagimet dhe opinionet e tyre për ta mund t’i shihni në video.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.