Nje video shokuese ka trunditur gjith boten kur nje zjar i tmershem kaploi malet e antalia, nje fermer ka publikuar videon e tij qe eshte i rrethuar nga zjari dhe qe nuk kishte mundsi te largohet nga tragjedia e tmershme, pas videos arrin disa te shpetojn plakun dhe lopet e tij, pasi qe kishte humbur edhe nje lop tjeter  fermeri diten e neserme perseri del maleve per te kerkuar dhe ne kete gjendje gjen nje vic te vogel te pa prekur nga zjari dhe tha kjo eshte nje mrekulli per mua.   shiko videon dhe foton me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.