Avionët e zbulimit të sulmit të ardhshëm parashikohen si një helikopter i kombinuar skaut/sulmi i lehtë për të mbështetur helikopterin e ushtrisë dhe forcat tokësore. FARA do të fluturojë së bashku me helikopterin sulmues AH-64 Apache Guardian të Ushtrisë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page