Nje vajz e re krishtere ne ditet e fundit te ramazanit vendosi qe deshmoj shehadetin, pasi qe kjo vajz kishte perjetuar disa momente te kendshme gjat Muajit te bekuar, pasi qe kjo vajz ishte e shoqeruar me disa vajza muslimane dhe thot qe xhdo her merja lakmi momentet e tyre te argetueshme gjat muajit te bekuar, shiko momentin kur ajo deshmon Shehadetin

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.