Këtu është kampusi që mirëpret pelegrinët dhe haxhilerët dhe sot jemi të lumtur me ardhjen e muslimanëve nga e gjithë bota.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page