Në këtë video përmbledhëse, ne kalojmë në klipe të shumta që variojnë nga sulmet e leopardit, takimet me leopardët dhe pikat e leopardit. Ajo që i bën këto momente të “kapura në kamera” kaq të frikshme është fakti se ato janë filmuar në vende si Afrika, India, safari, parqe kombëtare dhe pjesë të tjera të Azisë.
Disa nga këto video rrëqethëse paraqesin edhe momente kur njerëzit u ndoqën nga këto kafshë, të cilat dihet se sulmojnë ose përndjekin njerëzit që janë në kamping, gjueti ose shëtitje

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.