Këto kafshë ferme u shndërruan në heronj si ata në filmin vizatimor të përlotur,ndërsa një dhi dhe gjeli nxituan për të shpëtuar shokun e tyre, ndërsa u sulmua nga një skifter.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.