Kjo video esht ber virale gati qe nga viti 2021, te gjith ekan komentuar levizjet e tij duke then se ky ka mashtruar dhe nuk ka vdekur por kjo esht nje aktrim, ne te vertet kjo video mban nje histori te cilen kishte ndodhur vite me par, dhe esht e qart qe ky Imam ka aktruar por me videon e tij ka aarrit perfitime te medha, pasi qe ne videon e ti te publikuar ka shkruajtur, Imami vdes gjat kryerjes se Namazit. shiko pamjet reale me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.