400 marangoze femra punojnë në lagjen ne fabriken e dyerve, e cila ka një vend të rëndësishëm në prodhimin e dyerve.
Nga duart e mjeshtrave femra dalin dyert e tipit të mobiljeve, të cilat kanë filluar të zëvendësojnë dyert klasike dhe qe puna e tyre ka krijuar rrjet te madh neper bot, rezultatet e keti prodhimi jan fal duarve te femrave, edhe pse esht nje pun per burra por keta gra e bejn mese miri.. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.