Kadyrov u bëri thirrje qytetarëve të tij që të mbërrijnë në orën 01:30 të mëngjesit për lutje në Xhaminë Lev Çeçenia (xhamia më e madhe në Rusi)
Vëllezërit tanë që marrin pjesë në operacionin special në Ukrainë po rrezikojnë jetën e tyre ditë e natë për ne!Ata mbrojnë lirinë tonë fetare, zakonet dhe traditat tona,
mijëra iu përgjigjën thirrjes së Presidentit Kadyrov dhe arritën në shërbimin e lutjes në orën 13:30. me kete thirje kadirov pretendon qe ben lutje per luftaret chechen qe gjenden ne Ukrain, por ky namaz esht ber gra e bura ne nje vend, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.