Nje dokumentar i shkurt se si zhvillohet jeta ne kete pjes te Afganistanit, familje qe jetojne ne shpella dhe me cka ushqehen ata..Per meshum shikoni Videon meposht..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page